Vad vill du bli? 

En webbkurs som tar dig närmare svaret

ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS?

Längtar du efter ett jobb som ger mening och inspiration?


 •  Vet du att du vill jobba med något annat, men du vet inte vad? 
 •  Längtar du efter meningsfullhet och känslan av att vara på rätt väg, din väg? 
 •  Är du trött på att grubbla och vill ha förändring?

I så fall är den här kursen för dig!

Många som jag möter har funderat och grubblat i åratal på vad de egentligen vill jobba med, utan att komma fram till ett svar. De känner att de står och stampar och inte kommer framåt. Tankarna och idéerna går i samma bana om och om igen och kan kännas som ett stort tanketrassel. 

Webbkursen Vad vill du bli är ett ”gör-det-själv-kit”, en snitslad bana som hjälper dig att metodiskt reda ut tankarna, få en första glimt av vad du vill och se vad det är du egentligen behöver göra för att hitta din rätta väg i arbetslivet.

Tanken med den här kursen är att du på kort tid ska kunna lägga grunden och få ett bra avstamp på resan mot att hitta din väg. Mitt mål är att du ska få ny klarhet, hopp och inspiration till att ta nästa steg. 

Ord från en kursdeltagare

" Innan kursen kändes det som att jag snurrade runt, runt och inte visste åt vilket håll jag skulle ta första steget. Jag såg inte någon väg ut. Nu känner jag mig lugnare – med hjälp av de olika övningarna har jag kunnat identifiera ett par vägar. Dessutom känner jag mig säkrare i mig själv. Jag har börjat se en vision som jag kan styra mot. Nu känner jag att jag inte behöver ha så bråttom!"

TA CHANSEN

Så går det till

Logga in och sätt igång Kursen ligger i en webbplattform. Du kan sätta igång direkt och sedan gå igenom kursen i din egen takt och när det passar dig. I en startvideo går jag igenom kursens upplägg och ger dig konkreta tips om hur du får ut mesta möjliga av kursen. 

En tydlig struktur att följa Du går igenom kursen på egen hand. Till din hjälp får du en tydlig struktur i fyra moduler att följa, med korta inspelade föreläsningar och övningar till varje steg. Du kan mejla frågor till mig om det är något du undrar.

Reflektion & personlig utveckling Om du är en person som bruka reflektera, är intresserad av personlig utveckling och har förmåga att jobba på egen hand så kommer kursen att passa dig perfekt. I kursen får du reflektionsfrågor och möjlighet att gå på djupet.

GÖR PÅ ETT SMARTARE SÄTT

Kursens fyra moduler

 •  Modul 1: Ta reda på var du står idag Jag vet att du har bråttom att tänka framåt och leta svaret på vad du egentligen vill. Men många bra ledtrådar och svar finns där du står idag. Därför får du i det här steget några övningar för att utforska och se ledtrådar i ditt nuvarande eller tidigare jobb.  
 •  Modul 2: Börja utforska vad du vill Här utforskar du vad du vill och vad du drömmer om. Du får övningar som hjälper dig att öppna den skattkista av idéer, ledtrådar och drömmar du antagligen sitter på. Jag berättar också om den viktigaste pusselbiten som du behöver för att känna meningsfullhet och inspiration i ditt jobb och du får en övning som hjälper dig att hitta din pusselbit.  
 •  Modul 3: Lär känna dina hinder Det finns många saker och tankar som kan hindra dig att hitta svaret på vad du egentligen vill jobba med. Det kan till exempel handla om rädslor, mentala hinder, stress eller att ditt tillvägagångssätt när du har sökt efter svaret inte har fungerat. För att kunna möta dina hinder behöver du se vilka de största hindren är. Först då kan du medvetet börja jobba med dem och slipper ta långa omvägar.  
 •  Modul 4: Ditt nästa steg I det här sista steget sammanfattar du dina insikter. Du får en övning och tips som hjälper dig att se vad du har kommit fram till under kursen och bestämma vilket ditt nästa steg ska vara. Här ger jag många konkreta tips om hur du tar nästa steg. Bland annat berättar jag om en enkel metod för att fortsätta utforska vad du vill bli. Du avslutar genom att göra en plan för nästa steg.  

FÖRE OCH EFTER 

Så här säger tidigare kursdeltagare

"Jag har fått ett större lugn efter kursen. Har mer acceptans och en förståelse för att jag inte ska ha så bråttom. Jag har även en plan att jobba vidare med. Innan kändes det som en storm av tankar som rasade runt."

"Det känns som att jag har skalat bort vissna blad i form av onödiga orosmoment & stress från en blomma." 

"Den största skillnaden är att jag nu förstår hur ett jobb kan kännas när det är rätt. Det ska innehålla det där pirret du beskriver. Före kursen var jag också så fokuserad på alla hinder. Nu har jag fått kunskap om hur jag ska tänka kring dem. Den allra största skillnaden ändå att jag nu har blivit så peppad, tack var dig. Du har fått mig att tänka att mycket kanske ändå är möjligt!"

Om Therese

 Jag är Civilekonom och Certifierad coach. Jag har i 10 år coachat personer som vill hitta sin rätta väg i arbetslivet. Nu har jag samlat mina erfarenheter i den här kursen. Min passion är att hjälpa andra att lyssna inåt och ta sig själva på allvar.  

Sagt om Therese

"Du är en väldigt varm, klok och erfaren guide. Med finurliga frågor och övningar lockar du fram svar som annars inte hade kunnat göra sina röster hörda."

ETT FÄRDIGT PAKET

Det här ingår

 • Kursens 4 moduler. Varje modul består av 2-3 steg med korta videoföreläsningar och övningar. Föreläsningarna är inspelade så att du kan se dem när det passar dig. Stegen bygger på varandra och är skapade för att ta dig framåt, en bit i taget.  
 • En metod för att utforska du vill bli och ett upplägg som kommer från 10 års erfarenhet av att hjälpa personer som vill hitta sin rätta väg i arbetslivet.  
 • Ett års tillgång. Du har tillgång till kursen ett år från köpet och du kan gå igenom kursen fler gånger om du vill. Det mesta av materialet i kursen går att ladda ner om du vill behålla det.  
 • Mejlsupport. Du kan mejla mig om du fastnar eller undrar något. Jag vill att den här kursen ska hjälpa dig framåt och det gör den inte om något är oklart eller om du kör fast.  
 • Möjlighet att köpa till coaching. Här ingår 4 coachsamtal på telefon, ett samtal efter varje modul som du går igenom i kursen. Din coach hjälper dig att sätta ord på dina insikter och reda ut funderingar som dykt upp under modulen. Det här är för dig som vill ha personligt stöd eller som vill komma längre och gå djupare i din undersökning.  

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att gå igenom kursen? Tidigare deltagare har lagt i snitt tre timmar per modul. Mitt tips är att ge dig själv en månad och ta en modul per vecka. Men du går förstås igenom kursen i ditt eget tempo.

Hur kan jag vara säker på att jag får ut något av kursen? Om du känner dig inspirerad och får en bra känsla av kursens upplägg så är den antagligen rätt för dig. En förutsättning är också att du vill vara aktiv och lägga ner tid på kursens olika delar under kursperioden. Då kan den ge dig ett värdefullt resultat.

Jag har lagt ner mycket energi, hjärta och all min erfarenhet för att skapa en kurs som kan hjälpa dig att ta nästa steg. Om du känner att kursen är rätt för dig så ser jag fram emot att vara din guide!  

Kan jag få hjälp om jag fastnar eller undrar något? Ja självklart! Du kan mejla mig om du har frågor under kursen. Det finns även en support som hjälper dig om du har praktiska frågor. 

Vem är kursen INTE för? Om du är djupt deprimerad, utmattad eller har mycket stor tidspress när det gäller att hitta rätt väg i ditt arbetsliv, så kommer kursen antagligen inte att ge dig det du behöver just nu. Kursen är inte heller rätt för dig som ska välja gymnasium eller universitetsutbildning för första gången. 

Jag kan inte gå kursen just nu. Kan jag anmäla mig ändå? Ja, absolut. Du har tillgång till kursen i ett år och du går den i din egen takt och när det passar dig.  

Välj mellan två alternativ!

1. Köp enbart webbkursen. Priset är 3 495 kr.

2. Köp kursen + 4 coachsamtal. Priset är 9 495 kr.  

 • Du kan betala med kort, faktura eller swish. 

Har du frågor som du behöver svar på innan du kan bestämma dig eller något strul med beställningen? Kontakta mig gärna så löser vi det! 

 •  0768-89 40 58 therese@hittadinvag.se

© 2018 Therese Hagstedt - Hitta Din Väg CM